Festen...














Så var det dags för festen. Jag tror aldrig jag skrattat så mycket i hela mitt liv. Vårat fantastiska värdpar hade satt ihop ett program som varade hela kvällen lång. Vi bjöds på underbara tal, lite spex, fantastisk musik och en massa annat under kvällen. I efterhand är det svårt att greppa att alla dessa underbara människor var där för vår skull. Vi är otroligt tacksamma för alla som delade denna dag med oss.


Fler bilder kommer som sagt senare. Ni som var med under dagen och har bilder på era kameror får mer än gärna skicka dem till oss. Vi är tacksamma för alla  bilder oavsett kvalité. Det går bra att maila på [email protected]



Bilder: Privata


Vigseln...


















Vi gifte oss i Umeå stads kyrka. Innan vigseln var i jättenervösa. Som tur var hade vi vårat brudfölje med oss som kunde lätta upp stämningen lite. Under vigseln sjöng Samuels kusin två jättevackra sånger och min lillebror läste en text från bibeln. Och rätt som det var satt ringarna där på våra fingrar! Ute sken solen och alla våra fina gäster tog emot oss utanför kyrkan med såpbubblor och kramar. Efter lite fotografering begav vi oss ner till kajen där vi blev upphämtade med båt av gulliga Christer. 


Bilder: Privata 

Morgonen...














Nu kommer ett litet bildregn från vår fantastiska dag. jag började dagen hos min underbara frisör och bonuskusin Emma. Sedan fortsatte dagen med smink hos Linnea som var otroligt lyhörd och skicklig. Sedan var det dags att möta upp Samuel innan fotograferingen. Det var nog ett av de finaste ögonblicken under dagen, lite pirrigt, lite tårar och stor lycka! Bilderna från fotograferingen är på gång och jag lägger upp bilder så fort jag fått dem.


Bilder: Privata


Festlokalen

















Dagen innan hade vi ett helt team med familj och vänner som hjälpte oss i lokalen. Det putsades bestick och glas, dukades, ordnades med blommor och dekorationer. Alla gjorde en fantastisk insats och i efterhand kan vi inte annat än konstatera att vi har fantastiska vänner och familjer, stor kram till alla som hjälpte till!



Bild: Privata

4 veckor som gifta!



      



Nu har vi varit gifta i hela fyra veckor. Detta firades med den första riktigt lugna dagen sedan bröllopet. Det är ju en del efterarbete med bröllop också. Dekorationer ska packas ihop, bilder beställas, resa bokas, tackkort ordnas och en massa småsaker. Det mesta börjar det blir ordning på, men lite fix återstår.

Många har frågat i efterhand om det varit värt all tid vi (jag) lagt på planeringen... Jag tycker det är svårt att tänka så eftersom jag tycker att det varit en del av det roliga, men ja, det har varit värt varje minut. Självklart kan man göra ett bröllop betydligt enklare än vårt, samtidigt kunde det blivit både större och pampigare också... men jag tror att det blev alldeles lagom och väldigt "vi".

Vår dag var helt enkelt magisk och det är vi så tacksamma för! Detta främst tack vare våra underbara familjer och gäster och inte minst vårt fantastiska värdpar.


Jag återkommer med mer bilder (har beställt från fotografen idag) och mer detaljer kring vår stora dag framöver.



Bild: Svärfar

RSS 2.0