Väntan och förväntan







Vi har hamnat i ett läge just nu då det händer mycket och ingenting. Det är små små saker som faller på plats, medan det ligger lite större saker och bara väntar. Det är svårt att ta sig för att göra klart de där sista stora sakerna. Till exempel funderar vi på att kontakta en annan präst än den vi blivit tilldelade inom vår församling. Jag behöver ta kontakt med en sömmerska och inbjudningskorten behöver formuleras. Samtidigt så är det små saker som dekorationer, accessoarer och annat som börjar trilla ner i brevlådan.

Något som är väldigt stort är också att mitt namnbyte har gått igenom, så jag bytte efternamn förra veckan. Vi ska ha min mammas flicknamn som gemensamt efternamn efter vigseln. Så nu får jag som en kollega uttryckte det "vara fröken B ett tag innan jag blir fru B". :)

Namnbytet gjorde att vi kunde skicka in hindersprövningen och nu börjar det sjunka in att vi verkligen ska göra något stort tillsammans. Helt plötsligt började jag känna en stor längtan och verkligen se fram emot själva vigseln. Vi börjar nog inse att vi snart är man och fru.



Bild: And we stay falling into pain via Pinterest

Tävlingstips









Johanna har just nu på sin blogg en tävling som passar alla som vill bli lite extra sommarfina. En startbehandling från Dentaway som ska ta bort missfärgningar och bleka tänderna. Är du sugen på att tävla gör du det här!



Running Bride



Nu lägger jag i nästa växel. Håll tummarna för jag sitter här klädd och redo (?) för årets första löprunda. Känner verkligen inte att jag är i form, lite kallt är det nog också, men nu är det slut på ursäkterna - löprundan here I come!


Uppdatering: Det gick galet bra att springa, nu känner jag mig taggad, detta var precis vd jag behövde!


Bild: Aisle File

Mer DIY







Här är ett annat fint (och billigt) exempel på något som kan lyfta dukningen eller kanske en dessertbuffé? Känns ju lite lyxigare än de vanliga färgglada etiketterna och läsk på glasflaska är ju välldans billigt och det är ju en välkommen bonus.  :)



Bild: Style me pretty 

DIY







En ny hobby (förutom Ebay), har blivit att googla efter roliga pysselprojekt. Finns så otroligt mycket man kan göra själv, inte minst till bröllop. Har nog med idéer för att fylla ett antal 30-årskalas, jular och midsommarfester också! ; )

Här är ett exempel på en rolig girlang som Frida knåpat ihop.



Bild: Trendenser via Pinterest

Tillbaka från påskledighet







Hoppas ni haft en trevlig påskhelg. Vi blev helt oplanerat kvar hemma då Samuel blev sjuk precis innan helgen. Som tur var piggnade han till och vi hann både med långpromenader i solen, biobesök, god mat och en massa mys. Var verklgen vad i behövde efter allt kvällsjobb och alla förkylningar.

En del bröllopsfix blev det också. Jag har handla lite på Ebay, vi har bokat hotellrum och jag och mammsen har påbörjat inbjudningarna.  : )



Bild: via Pinterest

Lugnet före stormen







Just nu händer det inte så mycket på bröllopsfronten. Har fortfarande inte hunnit hämta ut min ring, de hade stängt i lördags då vi kom dit. Imorgon hinner jag dock förhoppningsvis efter jobbet. : )

Har också beställt lite detaljer på Ebay och så börjar det vara dags att ta tag i inbjudningarna. Ska få hjälp av min fantastiska mamma, det är så skönt att hon alltid ställer upp i vått och torrt! : )

Bara 109 dagar kvar och fort lär det gå. Så det börjar också vara tid att ringa sömmerskan, köpa underkläder, prata med fotografen, bestämma vilken tårta vi vill ha, spika menyn osv osv.  ;) 

Hur går det för er övriga brudar som kikar in här?



Bild: Reason to breath

RSS 2.0