Vackra frisyrer













Har börjat klura lite på hur frisyren skulle kunna tänkas se ut på den stora dagen. Märker att jag lätt faller för lite slarviga/romantiska uppsättningar med någon form av spänne eller blomma. Ska försöka boka in en träffa med min frisör inom kort för lite tips och "bra att tänka på...".


Bilder: Pinterest

Kommentarer
Postat av: Adele

Åh! Detta har jag också funderat mycket på! Men det finns så mycket där ute så jag har så svårt att bestämma mig! Och jag vet inte ens vad jag gillar. Har du väldigt långt hår? Ska du ha sölja? (minns ej om du skrivit det) Jag har ungefär till midjan och ska ha slöja. Dessa frisyrer är verkligen jättefina.

2012-02-22 @ 08:58:37
Postat av: Sofia

Jättefina frisyrer alltihop, tror du kommer bli jättefin i någon sådan variant! :-)

2012-02-22 @ 10:19:18
URL: http://mittlillamirakel.blogg.se/
Postat av: Johanna

Adele: Nej det är verkligen jättesvårt, har oftast bara utsläppt eller hästsvans till vardags, så jag har dålig koll på vad jag trivs med/passar i också :)



Jag har håret nedanför skulderbladen, har rätt tjockt mörkt hår. Mitt största frågetecken är min lugg, har rak och ganska tjock lugg. Hittar väldigt lite bilder på brudfrisyrer med lugg. Ska kanske ha slöja, i så fall en kort som börjar i nacken "under håret" men troligtvis ingen tiara...



2012-02-22 @ 21:35:12
URL: http://inodochlust.blogg.se/
Postat av: Johanna

Oh älskar uppsättningen i mitten, så snygg! Jag har börjat få en allt tydligare bild om hur jag vill ha håret men oh det är så svårt :)

2012-03-04 @ 18:38:26
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sofia: Tack sötnos!

2012-03-16 @ 10:31:36
URL: http://inodochlust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0