Uppdatering





På lördag är det bara 6 månader kvar till vårt bröllop! Nu börjar planeringen sätta fart på allvar. Nu gäller det att inte bara fundera utan att faktiskt börja göra en del inköp och bokningar.

Sökandet efter fotograf har verkligen förvandlats till ett megaprojekt. Vi har hittat flera som vi gillar, men det är alltid något som dyker upp - fotograferingen är för dyr, fotografierna är för dyra, fotografen svarar inte på mail/telefon, fotografen är redan uppbokad trots långvarig kontakt osv. osv. Börjar verkligen tröttna... Har mailat en tjej ikväll och håller verkligen tummarna för positiva besked denna gång!

Något att verkligen se fram emot är däremot en visit hos lillasyster i Göteborg om två veckor. Jag och mammsen åker dit för att kika på Bröllopsmässan. Men passar också på att leta brudklänningar, skor, tärnklänningar och såklart en massa annat skoj! (Har ni tips på shopping i Gbg så är alla tips välkomna.) Mest ser vi nog fram emot att spendera tid ihop, äta god mat och gosa ner oss i soffan framför en bra film! : )


Bild: Green Wedding Shoes

Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja, det ser vi verkligen fram emot!:)

2012-01-18 @ 09:37:24
Postat av: Josefin

Ja, det ser vi verkligen fram emot!:)

2012-01-18 @ 09:39:04
Postat av: Johanna

: )

2012-01-18 @ 20:18:32
URL: http://inodochlust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0